ka | en
Company Slogan TODO

მაღალი ტიტრის და სისუფთავის ბაქტერიოფაგის მიღების ტექნოლოგია და მიღებული ფაგის ფიზიკური თვისებები

ავტორი: არტემი ოკოევი
საკვანძო სიტყვები: ბაქტერიოფაგი

პროტონული იონური ლღობილის გავლენა ოქროს ელექტროდზე ადსორბირებული აზურინის მიერ ელექტრონის გადატანაზე

ავტორი: ტატიანა ტრეტიაკოვა
თანაავტორები: დიმიტრი ხოშტარია, თინათინ დოლიძე, რუდი ვან ელდიკი
საკვანძო სიტყვები: ელექტრონის გადატანა, ადიაბატური რეჟიმი, აზურინი, ვოლტამპერომეტრია

ღვინიდან (საფერავი) მიღებული ფლავონოიდების გავლენა ვირთაგვას თავის ტვინის ქსოვილში მიმდინარე ზეჟანგური ჟანგვის პროცესზე

ავტორი: lili lekiashvili
საკვანძო სიტყვები: ლიპიდების ზეჟანგური ჟანგვა, ფლავონოიდები

ფლავონოიდების თვისობრივი ანალიზი ქართულ ღვინოში (საფერავი, რქაწითელი)

ავტორი: გურამი ლეკიაშვილი
საკვანძო სიტყვები: ფლავონოიდების გამოყოფა, ფლავონოიდების იდენთიფიკაცია


Web Development by WebDevelopmentQuote.com
Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates
Supported by Hosting24.com