ka | en
ავტორიზაცია
მაღალი ტიტრის და სისუფთავის ბაქტერიოფაგის მიღების ტექნოლოგია და მიღებული ფაგის ფიზიკური თვისებები
ავტორი: არტემი ოკოევისაკვანძო სიტყვები: ბაქტერიოფაგი
პროტონული იონური ლღობილის გავლენა ოქროს ელექტროდზე ადსორბირებული აზურინის მიერ ელექტრონის გადატანაზე
ავტორი: ტატიანა ტრეტიაკოვათანაავტორები: დიმიტრი ხოშტარია, თინათინ დოლიძე, რუდი ვან ელდიკი
საკვანძო სიტყვები: ელექტრონის გადატანა, ადიაბატური რეჟიმი, აზურინი, ვოლტამპერომეტრია
ღვინიდან (საფერავი) მიღებული ფლავონოიდების გავლენა ვირთაგვას თავის ტვინის ქსოვილში მიმდინარე ზეჟანგური ჟანგვის პროცესზე
ავტორი: lili lekiashviliსაკვანძო სიტყვები: ლიპიდების ზეჟანგური ჟანგვა, ფლავონოიდები
ფლავონოიდების თვისობრივი ანალიზი ქართულ ღვინოში (საფერავი, რქაწითელი)
ავტორი: გურამი ლეკიაშვილისაკვანძო სიტყვები: ფლავონოიდების გამოყოფა, ფლავონოიდების იდენთიფიკაცია